De naam voor mijn bedrijf had ik al bedacht lang voordat ik één voet over de drempel van de KvK had gezet. Mijn initialen zijn JIP en ik ben graag creatief bezig met tekst. Kortom, ik creëer en produceer teksten in alle soorten en maten. Van webcontent tot interviews en van folders tot nieuwsbrieven.

In alles wat ik doe laat ik mij leiden door de liefde voor het maken van mooie content en het vertellen van verhalen. Ik heb Film- & TV wetenschappen gestudeerd en na een paar jaar voor Nederlandse filmproducenten te hebben gewerkt, kwam ik terecht in de zorgsector. Als kind wilde ik ooit kinderarts worden en die interesse in de gezondheidszorg is altijd gebleven. Negen jaar lang heb ik mij bezig gehouden met zorgcommunicatie en het produceren van content voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Tot het tijd werd om die sprong in het diepe te wagen en mijn eigen bedrijf vorm te geven.

Bij JIProducties komt alles samen; het puzzelen met woorden, het maken van content en het vertellen van mooie verhalen. Ik word blij van een frisse tekst waarbij alles op zijn plaats valt; de juiste woorden op de juiste plek, die samen het verhaal van de opdrachtgever vertellen. Overtuigend en zonder clichés.

Voor nieuwe energie en inspiratie ga ik graag wandelen met mijn hond of een rondje hardlopen. Ook ga ik graag op reis. Door het exotische op te zoeken, leer ik met nieuwe ogen kijken naar het alledaagse.

Meer informatie over mijn achtergrond vind je op mijn LinkedIn pagina.